Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú perceken keresztül ujjaztam egy prostituáltat, és a puncijának finom illata többöszöri kézmosás után is érződik, ez hogy lehet?
Az agyadban létezik csak, mert a szaglás feldolgozása az agyban nagyon erősen összefonódik az érzelmekkel és a memóriával is. Ez egy ősi rendszer az agyunkban.
Olyan szagemlékek is rendkívül erősek maradnak, ahok már nincs is szinte jelen az illat molekulája.
Igaz ez a kellemetlen szagokra és ízekre. Gyakran képes az "orrodba ragadni" a kellemetlen bűz, mikor már rég nincs jelen a szag forrása. Laborban dolgozok, és néha behaluzom az egérszagot, mikor nincsenek is ott :D
Ez most hogy jött?
Nem akarok ezzel vagánykodni, csak nem értettem a miértjét.
Úgy gondoltam a punci nedvben van valami ami mosószerrel nem lemosható, ezért érzem....ez egy komoly kérdés
Szerelmes lettél?
Addig kellett volna dugjad amíg bírod, ha már fizettél neki, nem kell őket ujjazni..
Suttyóként, amikor az esti taperolás, ujjazás, smárolás után mentem haza, az ujjam hazáig szagolgattam. Olyan finom punciillat volt rajta. De hogy több kérmosás után is érezhető-e ezt nem tudom, de azt igen, hogy vannak olyan illatok, amik ilyenek. Miért ne lehetne a bódító kellemes punciszag is ilyen!?. No most utánajárok!
F / 60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!