Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan érezhetem, hogy egy fiúnak merevedése van-e, miközben megölel?
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 23:13
1/8 anonim válasza:
hogy nagyobb mint máskor és keményebb is :D
2/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyivel magasabb nálad és a slicce melyik testtájadat éri... :)
3/8 anonim válasza:
Onnan, hogy áll a fa...sza ez a kérdés! 😂
4/8 A kérdező kommentje:
Majdnem egymagasak vagyunk. Mikor hátulról megölel, akkor is szoktam érezni valamit, meg mikor szorosan elölről, a combomnál is.😄
2018. febr. 23. 23:21
5/8 anonim válasza:
És még mindig csak az ölelgetésnél tartotok? :)
6/8 anonim válasza:
A szerelmes ölelésnél mindig érzem a mellét, amint hozzám nyomja. Hát hogyne állna föl?! És persze ő is érzi, és meg is szokta fogni, hogy biztos legyen benne. Olyankor fülig ér a szája, és azt kérdi: ilyen hatással vagyok rád?
Tégy hasonlóan, örömet szerzel vele!
7/8 anonim válasza:
Csinálj úgy, mintha t×nrúgnád térddel, és megérzed:). Vagy nyúlj le neki oda finoman, titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!