Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéljem a szerelem adta szexuális örömöt ha a pasinak csak arra kellek? Vagy nagyon fog fájni utána?
10: az igaz, de ami fáj, az nem szerelem. Az érzések, amiket érez az ember ilyenkor, az sokfajta, és ha dominál benne a szeretet, a szerelem, akkor nyereséges szerintem.
Én elég gőgös vagyok arra, hogy amit érzek, az szeretet legyen, ezért ez a helyzet arra késztetett, hogy leszámoljak a nem-szerelem érzésekkel, ami a csomagban volt.:) Ki lehet tisztázni, és akkor már csak a szerelem marad.:)
Ami fáj, az a félelem, harag, szégyen, stb.
ennek meg lehet keresni az okát, ezek nem a jelen félbehagyott párkapcsolatból erednek, hanem máshonnan.
12: Ahhoz, hogy megéld a szerelmet, neked kell szeretned. Azt éled meg, amit te érzel, nem a másik. Ezt olyan nehéz magadban tettenérni? Nekem viszonylag egyszerű volt.
És mondjuk ha úgy vagy szerelmes a Jon Bon Joviba, hogy ő azt se tudja, a világon vagy-e? Akkor nem jó érzés, amit érzel?...
16: Akkor az nem szerelem, hanem elvárás, éhség a másik felé.
„A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik...”
Idézetek a Szeretetről
„A szeretet nem adó, nem követelés,
mely mögött áll végrehajtó.
A szeretet úgy árad, mint a napfény:
csöndesen és állandóan – egyedül
a maga csodatévő hevétől.”
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk."
Ha nem ezt érzed, akkor nem szeretet az, amit érzel.
Szépeket idéztél a szeretetről. Szeretem anyám, szeretem a családom, nem várok el tőlük semmit, a szerelem, az más.
Az utolsó idézettel, nem értek egyet.
Szerelmesnek lenni jó, tudom milyen, de ha a másik fél nem érez semmit, akkor borzalmas, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!