Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéljem a szerelem adta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéljem a szerelem adta szexuális örömöt ha a pasinak csak arra kellek? Vagy nagyon fog fájni utána?

Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 19:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10: az igaz, de ami fáj, az nem szerelem. Az érzések, amiket érez az ember ilyenkor, az sokfajta, és ha dominál benne a szeretet, a szerelem, akkor nyereséges szerintem.

Én elég gőgös vagyok arra, hogy amit érzek, az szeretet legyen, ezért ez a helyzet arra késztetett, hogy leszámoljak a nem-szerelem érzésekkel, ami a csomagban volt.:) Ki lehet tisztázni, és akkor már csak a szerelem marad.:)

Ami fáj, az a félelem, harag, szégyen, stb.

ennek meg lehet keresni az okát, ezek nem a jelen félbehagyott párkapcsolatból erednek, hanem máshonnan.

2018. febr. 25. 13:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Hogy lenne nyereség, egy viszonzatlan szerelem? Na ne csináld már, te sem hiszed el.
2018. febr. 25. 18:15
 13/21 anonim ***** válasza:

12: Ahhoz, hogy megéld a szerelmet, neked kell szeretned. Azt éled meg, amit te érzel, nem a másik. Ezt olyan nehéz magadban tettenérni? Nekem viszonylag egyszerű volt.

És mondjuk ha úgy vagy szerelmes a Jon Bon Joviba, hogy ő azt se tudja, a világon vagy-e? Akkor nem jó érzés, amit érzel?...

2018. febr. 25. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem jó érzés.. :D Miért lenne jó?
2018. febr. 25. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
14: Nekem jó. Jó érzés a szeretetet érezni, az örömöt,a vágyat, a boldogságot.
2018. febr. 25. 21:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én attól nem érzek boldogságot és örömöt, ha úgy szeretek valakit, hogy tudom, abból soha nem lesz semmi. Az ilyen gondolatok, érzéseket el kell hesegetni, mert később csak még rosszabb lesz.
2018. febr. 25. 21:30
 17/21 anonim ***** válasza:

16: Akkor az nem szerelem, hanem elvárás, éhség a másik felé.

„A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik...”

Idézetek a Szeretetről

„A szeretet nem adó, nem követelés,

mely mögött áll végrehajtó.

A szeretet úgy árad, mint a napfény:

csöndesen és állandóan – egyedül

a maga csodatévő hevétől.”

"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."

"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk."

Ha nem ezt érzed, akkor nem szeretet az, amit érzel.

2018. febr. 25. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:

Szépeket idéztél a szeretetről. Szeretem anyám, szeretem a családom, nem várok el tőlük semmit, a szerelem, az más.

Az utolsó idézettel, nem értek egyet.

Szerelmesnek lenni jó, tudom milyen, de ha a másik fél nem érez semmit, akkor borzalmas, ennyi az egész.

2018. febr. 25. 22:44
 19/21 anonim ***** válasza:
18: Nekem ez pont fordítva van.:) Nem szeretem a családtagjaimat, a kiszemeltjeimet szeretem.
2018. febr. 25. 23:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Szeresd őket, te tudod. Én először max. kedvelem őket, mert, hogy valakit kiszemelek és azt már szeressem is, ott bajok kell, hogy legyenek. :D
2018. febr. 25. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!