Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire más érzés ha úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire más érzés ha úgy szopnak hogy gumi van rajtad?

Figyelt kérdés

Miben más? Sokkal rosszabb?

Új barátnőm van és szeretné ha hasznalnank gumit ehhez is. Nekem ok, csak eddig oralt csak anélkül kaptam. 18F

2018. febr. 22. 22:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

4-essel egyetértek...

mitől jobb egy darab műanyagot szopni, mint a barátod testrészét? Elvileg szereted vagy minimum vonzódsz hozzá, ha már erre kerül a sor.

25N

2018. febr. 23. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem próbáld meg megbeszélni vele, hogy ez hülyeség, és neked így sokkal kevésbé élvezetes. Az előttem szólóknak igaza van, nincs jó íze a guminak, és a fiú sem húz a nyelvére gumit. Kérdezd meg tőle, hogy neki hogy esne, ha nem nyalnád ki csak gumival a nyelveden. Kislány még, majd rájön, hogy ez nem így működik.
2018. febr. 23. 13:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsokat! Igazaból ő még eddig kb semmi ilyet nem csinalt, úgyhogy mindenkepp adok időt. Meg akkor megnézem hol lehet ilyen tesztet csináltatni. Lehet gáz, de nem tudom.
2018. febr. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!