Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem a munkatársammal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a munkatársammal mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapja dolgozom a cégnél ahol meg ismerkedtünk.Kedves figyelmes és sajnos azért tudott el csábítani mert otthon nincs minden rendben, 2 éve válni akartam de a gyerekek miatt nem 5ettem5
2018. febr. 21. 20:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ülj le vele beszélgetni az asztalhoz. Mond meg neki hogy ez komoly beszélgezés lesz. Ezután mond neki hogy van gyökeressen változtaz az élezvitelén vagx elválsz. Kérdezd meg igen vagx nem válasz létezik erre csak. Ha nem egxértelmű hogy vállnod kell. Ha igen kap 1 2. Ik eséjt amit elmondasz neki ha akkor is piáll válsz. Gyerekes anyaként szerintem nehéz jó pasit találni. Ha ő elfogadj hogy más gyerekével együtt él veled érdemes lenne cserélned viszont ne az legyen hogy hétfőm elválsz hézfő este meg már párkapcsolatod van mert az gáz. Megmondod neki hogy kezdjük ujra a dolgokat barázkoztaok aztán ha monden oké össze jöttök. De ne addd magad könnyen csak mert fa hiányod van jól játszd a lapjaid mert ez élesbe megy.
2018. febr. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!