Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő ruhatárában van harisnyakötő/fűző? Csak az én új barátnőm ilyen maradi?
Eddigi barátnőim jellemzően szerettek szexi fehérneműkben csábítani, amit én kifejezetten élveztem, és igazából igényeltem is.
Egyszerűen szeretem a vonzó darabokat, imádom ha csábít a barátnőm, és magát a nőt is sokkalta kívánatosabbnak érzem ha finom fehérneműt visel.
A jelenlegi barátnőm 25 éves, van már tapasztalata szexuális értelembe, és két hónapja együtt vagyunk viszont egyszer sem lepett meg ilyesmivel, pedig már célozgattam nála néhány alkalommal, de úgy tűnik hiába. Valószínű őt magát ez nem izgatja :( sajnálom, hogy nem veszi a lapot, mert én igényelném.. és eddig valahol meggyőződésem volt, hogy minden nő szeret otthon csábítóan fellépni a partnerével szemben. Hát úgy tűnik mégsem :D
szerintem az elég velős, amikor elmegyünk egy fehérnemű bolt kirakatára, és konkrétan rámutatok egy darabra mondván: nézd! milyen jól állna rajta:)
válasz: hm.. és semmi
:D hová erőltessem ezt tovább?
" hová erőltessem ezt tovább?"
:D Vicces vagy. Mondjuk fogd meg a kezét, kísérd be a boltba, és lepd meg egy számodra izgató darabbal. Néma gyereknek ugye...
Egyébként lehet, hogy ő is mondogatja, hogy mennyire jól állna rajtad mondjuk egy ing-nyakkendő kombináció, de te ettől még nem érzed azt, hogy ezt kell hordanod.
Beszéld meg vele a gondolataidat, ne nyavalyogj, ha nem veszi a célzásokat vagy nem gondolatolvasó! :)
nekem sincs ilyesmi, de ha a barátom kérné, elmennék és vennék magamnak... csak hát néma gyereknek... :D
25N
"mert ugye számotokra az kicsit sem illúzióromboló mikor mindent a másik szájába kell adni, nem?"
Te is a szájába adod, nem? ;) :D Akkor mondjuk beszélgessetek is, vagy lépj tovább és ne problémázz ezen! :)
6-os vagyok
Ezt úgy nevezik, hogy kommunikáció. Ha én akarok valamit a barátomtól, akkor megbeszélem vele / elmondom neki, ahelyett, hogy a gyakorin picsognék. Meglepő módon ez eredményesebb.
persze gyanítom, hogy a válaszolók java férfi.. nem is nő.
szóljatok csak egy nőnek az öltözködését illetően.. na abból lesz csak az igazán nagy balhé. ;)
mit gondoltok miért írtam, hogy célozgatok rá?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!