Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Lehetséges egymás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lehetséges egymás után 5-ször elélvezni?

Figyelt kérdés
Egy lány ismerősöm dicsekedett vele hogy egymás után 5-ször élvezett el nyalástól úgy hogy szünet sem volt szoval kb 1 órán belül. Ez lehetséges? Vagy csak nagy volt a szája? Xd 18 éves...

2018. febr. 20. 16:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egymás utáni élvezéseimnek a rekordja hét volt, de abból kettő volt csak nyalás.

Azért megnézném azt a pasit is, aki ilyen sokáig képes nyalni, hogy ötször elmenjen a csajszi, főleg, ha nem az a "villámélvező".

2018. febr. 20. 21:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan egy, de 2-3 óra alatt eltudtam menni zsinórban 5x. De csak masztival. Szexben 2 a max amit bírok.😁
2018. febr. 20. 23:01
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Hááát én pont a múltkor csináltam ezt, amit írtál.

kb 3 órahosszat voltunk együtt.

Abból kb az elején félóra - 45 percig én is és a farkam is elvoltunk, miután ő kifacsart már engem, én folytattam rajta.

Nyaltam ujjaztam több mint kétórát. Hozta s zokásos formáját :-) 11x éévezett el, s mind a 11x majdnem a plafonig spriccelt és pisilt az őrülettől.

Lehet lekostólni mg minden mást. Ez akkor is igaz.

4 éve járunk össze, csak emiatt :-)

Úgyhogy voila, van olyan pasi aki ezt simán teszi önzetlenségből és élvezetből.

2018. febr. 21. 06:49
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#11-nek akartam az előzőt, sorry
2018. febr. 21. 06:50
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Ez így van. Vannak ám olyan pasik akik - mint én - akik annyira szeretik az ápolt finom puncit, hogy órákig nyalnak kérés nélkül is, egyszerűen élvezetből és mert nekünk az a legnagyobb boldogság, ha a nyelvünktől sorozatban élvez a lány. Gyakorlatilag addig nyalunk, amíg a lány bírja. Hogy én annak idején hány zh-t, állásinterjút, vonatot/buszt elnyaltam és hányszor késtem a munkahelyeimről is emiatt... :-) Akinek még nem volt ebben része, úgysem hiszi el, hogy van ilyen. F 39
2018. febr. 21. 11:07
 16/20 De La Cruse ***** válasza:

Még fiatalon 17 orgazmus jött össze egymás után fiú létemre.

Később ez kevesebb lett és most már a feleségem hatszor vagy akár tízszer is kész van mire nekem beüt az első.

2018. márc. 3. 18:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerencsére lehetséges én is el tudok menni annyiszor 36N
2018. márc. 4. 05:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen, igyis van ahogy mondod, én is ilyen vagyok :-)

Ameddig a csaj bírja, addíg nyalom és ujjazom :-)

Általában spricc és bepisilés a vége, imádom.

Felajánlom abszolút segítő szándékkal a spriccelésig eljuttatást, ha valaki szeretné megélni.

Kultúrált, kedves pasi vagyok egyébként, semmi megjátszós bunkóskodás nincs.

2018. márc. 12. 04:55
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

Nyalástól egy órán belül még szép hogy el lehet élvezni 5x!

Egy jó csaj 2 percen belül elélvez 5x egy jó ujjazástól.

2018. máj. 2. 21:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki nem élvez el sokszor, x-szer egymásután, annakkét oka lehet :

1. Az orgazmusra görcsöl, nem az élvezettel és az odáig vezető érzéseket engedi el.

2. Türelmetlen és béna (bocsi) a pasija, önzően dzgni akar, sajnálja az időt, nem elég kéjenc, hogy magának játsszon a lány testén.

Összefoglalva ez a lényeg.

2018. máj. 15. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!