Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Lehetséges egymás után 5-ször elélvezni?
Nekem az egymás utáni élvezéseimnek a rekordja hét volt, de abból kettő volt csak nyalás.
Azért megnézném azt a pasit is, aki ilyen sokáig képes nyalni, hogy ötször elmenjen a csajszi, főleg, ha nem az a "villámélvező".
Hááát én pont a múltkor csináltam ezt, amit írtál.
kb 3 órahosszat voltunk együtt.
Abból kb az elején félóra - 45 percig én is és a farkam is elvoltunk, miután ő kifacsart már engem, én folytattam rajta.
Nyaltam ujjaztam több mint kétórát. Hozta s zokásos formáját :-) 11x éévezett el, s mind a 11x majdnem a plafonig spriccelt és pisilt az őrülettől.
Lehet lekostólni mg minden mást. Ez akkor is igaz.
4 éve járunk össze, csak emiatt :-)
Úgyhogy voila, van olyan pasi aki ezt simán teszi önzetlenségből és élvezetből.
Még fiatalon 17 orgazmus jött össze egymás után fiú létemre.
Később ez kevesebb lett és most már a feleségem hatszor vagy akár tízszer is kész van mire nekem beüt az első.
Igen, igyis van ahogy mondod, én is ilyen vagyok :-)
Ameddig a csaj bírja, addíg nyalom és ujjazom :-)
Általában spricc és bepisilés a vége, imádom.
Felajánlom abszolút segítő szándékkal a spriccelésig eljuttatást, ha valaki szeretné megélni.
Kultúrált, kedves pasi vagyok egyébként, semmi megjátszós bunkóskodás nincs.
Nyalástól egy órán belül még szép hogy el lehet élvezni 5x!
Egy jó csaj 2 percen belül elélvez 5x egy jó ujjazástól.
Aki nem élvez el sokszor, x-szer egymásután, annakkét oka lehet :
1. Az orgazmusra görcsöl, nem az élvezettel és az odáig vezető érzéseket engedi el.
2. Türelmetlen és béna (bocsi) a pasija, önzően dzgni akar, sajnálja az időt, nem elég kéjenc, hogy magának játsszon a lány testén.
Összefoglalva ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!