Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés közben ti éreztek szex illatot?
Nyilván mindketten tiszták,ápoltak vagytok,de szeretkezés közben lehet érezni valami nemi illatot, miközben közösültök?
Köszi
L
Nincs mitol. Egy férfi épp arra vágyik, hogy kitárulkozz neki, épp attol indul be, amit rejtegetnia akarnál elole. A punci illat a férfi számára olyan mint a gorog mitologiában az ambrozia. Istenek eledele. Hidd oda lesznek tole.
Amugy a sex hossza nem feltétlen folyásolja be a szagokat. Attol fugg mennyire izzadosan csinálátok. 10 perc vad sex alatt meglehet jobban izzadni, mint 1,5 ora lassu sex alatt. Benedvesedhetsz ugy, hogy szinte folyni fog beloled, és 5 perc alatt átjárja a szobát, de az is lehet, hogy "csak" normálisan leszel felizgulva, és 1 ora szex után is alig lehet majd érezni. Ez mind mind változo A sex az hangulat és vágy kérdése. MIndig más, neha jobb, néha kevésbbé, néha erolteljesebb.
Ha alaposan meg vagy mosva, akkor a párod imádni fogja a természetes illatodat, nyugi. Én meg a saját punci illatomat is szeretem, mert automatiksan a szex jut az eszembe róla.
A kettőtök illata együtt meg maga lesz a gyönyör.
A ferfinek is van illata, az is nagyon jó. A sperma illata elég furcsa, de ha normálisan táplálkozik, sok folyadékot fogyaszt, nem (!) dohányzik, akkor nem vészes, az íze azonban édeskés, egyáltalán nem rossz.
nagyon köszi a hozzászólást:)
amúgy a punci illatomat én is nagyon szeretem:))
és persze alaposan tusolok minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!