Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a pina ami szamit?
Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 11:06
11/20 anonim válasza:
Nem, de fontos dolog, tudod a nők is csak azért maradtak fenn, mert az evolúció során galárd módon körbenőtték a puncit.😀
12/20 anonim válasza:
Pina?
Inkább punci. :)
De nem , nekem sem az számít, lett volna alkalom csak szexre, de a stílusa és ahogy kimunkált velem nem jot be...peddig felkérés volt , szobára hivot...
14/20 anonim válasza:
A feneklyuk fontosabb.
Ha szeo szuk a popsilyuka a csajnak, jo a szine az izgatobb, mint a punci :)
15/20 anonim válasza:
Nincs is jobb azon kivűl.
Ja,, de belül.
16/20 anonim válasza:
Nem, van, akit a női érzelem, gondolkodás is érdekelne.
17/20 anonim válasza:
Őszintén? Én nekem fontos a formás láb is! Ha az nincs meg, a punci mehet a fenébe.
18/20 anonim válasza:
Haladjál a korral,
a 21. század pinája a segg!
20/20 anonim válasza:
A nők finom, érzekeny lelkek! (általában) A férfi pedig mind ösztönös perverz állat! F/60 (de szeretünk ilyenek lenni) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!