Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legtöbb menet amit egy nap alatt végigcsináltatok? Bírtátok volna még?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is lécci2018. febr. 18. 17:08
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak kíváncsiságból kérdeztem. Úgy tűnik az 5 a max átlagosan. Én még örülök az egynek is :D 18F
2018. febr. 18. 23:41
12/15 anonim válasza:
6
De értelemszerűen egyre kevesebb spermával meg egyre kevésbé volt már kemény
Egész nap összesen volt ez a 6, 2-2 punciba, popsiba, 5-6 orál már
F
13/15 anonim válasza:
Egy regi pasimmal volt 6. Neki hat. Nekem 19 volt. Bírtam volna meg 😀
14/15 anonim válasza:
Nekem 3 volt a rekordom, de inkább a minőségre megyek a mennyiség helyett.
15/15 anonim válasza:
kora délutántól késő estig egyfolytában dugtunk, 7x mentem el, az utolsó 3.nál már csak levegő jött... :) az utolsó menetnél már szívinfarktus közeli állapotban voltam, de az az édes fehérmájú leány még igényelte volna , 21 voltam akkor.
47/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!