Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
185 cm magas 80 kilo sportos hetero potens pasi vagyok miért nincs nőm?
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 06:41
11/18 anonim válasza:
Ne várd, hogy majd egy nő odamegy hozzád udvarolni. Aki értékes, az nem fog kezdeményezni, mert megvárja míg a férfi lép. Valamint nem itt kellene húzni az időt és idegen emberektől kérdezni, hogy miért nincsen nőd ezzel meg azzal a paraméterrel. Érteni kell a nőkhöz... Nyitottság, közvetlenség, flört, udvarolás. És sokan csak megszerezni tudják a nőt, de azt meg is kell tartani...Ne itt keresgélj, élőben szólítsd le, társkeresőn írj egy bemutatkozást, beszélgess, ismerkedj, randizz. A kisugárzás a fontos. Hidd el. Mindenesetre sok sikert és kívánom, hogy boldogságodat megtaláld, nem vagy elkésve még ne aggódj 🙂
12/18 anonim válasza:
Addig amíg azt hiszed hogy kilón és a centiken műlik egy Nő választása nem lesz párod. Kicsit nőlj fel agyilag
24N
14/18 anonim válasza:
Latszik rajtad az izom? Hudzoneves vagy?
N
15/18 anonim válasza:
Sportos? Manapság már mindenki az, akinek nincs sörhasa... :D
17/18 anonim válasza:
Én 184 és 80kg vagyok. Nekem sincs.
Túl nagy elvárás felőlem, hogy 180 cm-es nő kell, aki nem alapozózik, nem hord melltartót és nem mérgezi minden szarral a testét...
Dögöljek meg, mi ?
18/18 anonim válasza:
Na erre való a természetes szelekció, hogy az életképtelen egyedek ne tudják tovább örökíteni a genetikájukat 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!