Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztéséhez milyen óvszert ajánlotok?
Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 00:26
1/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy csak ne legyen kiszakadva meg netrol nezd meg hogy hogy kell felhuzni es melyik az eleje
2/10 anonim válasza:
Hetente 15x fent van ez a kerdes. Hasznald a kereso funkciot. Hajra ;)
6/10 anonim válasza:
Én semmit se hasznàlok.Gumi olyan mint zokniban fürödni.Gáz
7/10 anonim válasza:
Szia! Látom még nem kaptál a kérdésre megfelelő választ.
Igazából teljesen mindegy, de én a Durexet vagy a Lifestylet ajánlom neked, abból pedig rád bízom milyet - a sima is tökéletes, főleg elsőre. Helyesen húzd majd fel, linkelek egy videót, itt elmondja, és megmutatja hogyan kell felhúzni és lehúzni helyesen. ☺️ A kérdésből nem derül ki, de te vagy még szűz vagy a lány, esetleg mindketten?!
9/10 Péter0917 válasza:
#6-os te egy eredeti pancser vagy :D nem az gáz ha valaki óvszert használ, hanem az ha elkell vetetni egy születendő gyereket szerintem te is születtél :D azt hitték normális leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!