Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírt a barátnőm orgazmus után? Megölelt belém kapaszkodott és sírt. Kérdeztem mi a baj azt mondta "semmi, imadlak" és megpuszilt. Cuki volt nagyon.23 évesek vagyunk
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt.
1 hónapja szexelünk.
2018. febr. 15. 21:09
1/14 anonim válasza:
szerintem ez a 3 vagytok együtt és 1 hónapja szexeltek a legsokkolóbb az egész sztoriban.
2/14 anonim válasza:
Mert nő , persze részletesebben ez úgy néz ki hogy szex közben a nőkben sokmal több hormon szabaduk fel és ennek eredménye kehet az is hogy sír orgazmus közben
Ennyi 24/F
3/14 RRR válasza:
mert annyira jó volt neki!
jól teljesítettél az ágyban katona!:D
..
4/14 anonim válasza:
Ja és bocs hogy sok mindent szarul írtam le de telefonról nehezebben írok 😀
5/14 anonim válasza:
Bizonyára penetráns maradt a leheleted. Egy Orbit csodákra képes.
6/14 A kérdező kommentje:
1-es, miért? Nem akarta én vártam rá
2018. febr. 15. 21:19
8/14 A kérdező kommentje:
Suliba jártunk nem tudtunk talalkozni
Messze lakunk egymastol nagyon
De néha volt petting
2018. febr. 15. 21:28
9/14 anonim válasza:
Nagyon beteg ez a 3 év után szex. Elb...tátok egymás életét...
10/14 anonim válasza:
Az orgazmuskor felszabadulo hormonok okozhatnak ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!