Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Nektek mit jelent a "mackós" pasi? Én 198cm és 155kg. Ez még mackós? 120kg ra szoktak tippelni.
Igazából van izom is, de a csontozatom is erős.
Ne a szétfolyós tipus vagyok. Csak mindenki megilyed a 155kg hallatán. :(
(Első vagyok)
Ha kinézetre és belsőleg is tetszel valakinek, akkor a 155kg nem fogja eltántorítani tőled.
Én inkább afelől szoktam érdeklődni, mennyire aktív az illető, és mennyire befolyásolja az egészségét. Félre ne érts, én sem vagyok egy sportember, de találkoztam már olyan mackós típusú sráccal, aki az első randin alig tudott kikecmeregni a kocsiból, aztán a lépcsőn séta közben is kifulladt - mégsem mondhatom rá, hogy kövér volt, csak abszolút semmit nem mozgott, teljesen eltunyult.
Ha bírsz egy átlagos ember fizikai aktivitásával és te is jól érzed magad a bőrödben, akkor szerintem ez így korrekt, csak feljebb ne menj! :D
22/L
Jó hallani???
Kedves 6-os, ez nagyon jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!