Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy "egyéjszakás" előtt hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
20/F vagyok
A lány 19 és ő már nem szűz.
Egy buliban találkoztunk kb 2 hete majd beszélgettünk facen és megbeszéltük hogy szexelünk. Többről nem lesz szó, csak szex és maximum barátság. Na most a kínos pont ott van hogy ő nem tudja hogy még sosem voltam lánnyal. Mikor és hogyan mondjam el neki? Mert tuti észre fogja venni ha bénázok. Gondoltam akkor mondom el mikor kinyalom vagy mikor már gumit húztunk vagy már mikor bent van....de nem tudom :/
Ha előbb mondom akkor fèlek hogy lemondja.
Ti mikor és hogyan mondanátok el?
2018. febr. 13. 22:45
11/17 anonim válasza:
Egyékszakás előtt szerintem teljesen felesleges elmondani. Max utána, ha bénáztál, hogy bocsi, de neked ez volt az első.
12/17 anonim válasza:
Felesleges megemlíteni, úgy is észre fogja venni :D
13/17 anonim válasza:
Utána, miután már "átestél" rajta XD.
14/17 anonim válasza:
El ne mond!
Aki ez miatt kihagyna egy lehetőséget az egy idióta.
15/17 Meleg Patrik László válasza:
A szádon keresztül hangképzés alkalmazásával mondd el...semmi nincs abban,hogy szűz vagy.Mondd legyen figyelmes és óvatos!Ennyi!
16/17 anonim válasza:
Én hajdanán senki előtt nem titkoltam, hogy szűz vagyok és egy lányt nem taszított. Sőt pont, hogy nehéz volt levakarni őket. Nem tudom most hogy van ez, de 10 éve izgatta a lányokat egy fiú ártatlansága
17/17 anonim válasza:
Sehogy baszni mész nem lelkizni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!