Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femdomot kedvelők, hogy kezdődött nálatok ez a dolog?
#5-ös! Egy ilyen barátnőt én is elfogadnék. Szerencsés vagy. Vagy voltál...
Nekem is ovodás korom óta vannak ilyen gondolataim. Azt hiszem, hogy az sokat számított, hogy az oviban és az általános iskolában is csupa nő az, aki "a hatalmat gyakorolja" a gyerek felett, és ez lehetett rám hatással. És arra is emlékszem, hogy TV-ben láttam filmeket, amikben voltak olyan jelenetek (nem feltétlenül erotikus), ahol a nő volt a gonosz, és ez mindig nagyon tetszett már kisfiú korom óta, és ezek a jelenetek biztosan hatással voltak rám tudat alatt.
- anyukám nagyon kis koromban néha elfenekelt ha rossz voltam (hatalmi eszköz), de ugyanakkor ha baj volt meg is védett
- óvodától kezdve nagyrészt női tanáraim voltak, akik közül néhányan szigorral oktattak
- gyerekkori filmek/sorozatok, melyekben valahogy a női fél lett a domináns adott szitukban, főként mikor a szexualitással is összekapcsolható volt a jelenet
ezek így idővel összeadódtak és tádááá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!