Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj sok lányak akikkel eddig voltam szex közbe/utan a hasuk? (szúró fájdalom)
alig 17 centi a szerszamom. Szoval abszolut nem nagy. Kezd idegesiteni mert 8 nöbol akikkel eddig eletem soran voltam, 6 erre panaszkodott rendszeresen. Sot a msotani is. Sok figyelmet forditok az elojatekra, nyelvvel ujjal stb, tenyleg megadom a modjat mindig. De negyed ora utan panaszkodnak hogy fáj a hasuk, szúr alul stb.
Kezdek mar megingani a tudasomban szex teren h valamit rosszul csinalok v mivan?
Ha annyira gaz lennek nyilvan enm maradnanak velem a csajok x ido utan is, de mar bosszant ezt hallani mindig.
Akkor is elofordul ez, ha pl nyelvvel orgazmusik viszem, utana szex, de nem kell sokaig mert panaszkodnak.
Ha durvara veszem akkor is, ha erzeki vagyok akkor is.
27/F
nem olyan vastag, felurol nezve kb 4,5 cm.
van h tövig dolgozok vele egyebkent.
de tökmindegy milyen pozban nyomjuk...kutya, lovaglo, hason es hatulrol, vagy misszionarius, oldalrol
mindenhogy panaszkodnak.
Bökted a méhszájat
Túl heves voltàl
24n
Túl hosszú a farkat, nyomod a méhszájukat.
"kezd idegesíteAni"
Hát még őket hogy idegesítheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!