Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szeretkezésnél mire kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szeretkezésnél mire kell odafigyelni? A lánynak ez lesz az első.

Figyelt kérdés
Én már 30 felett vagyok, barátnőm 23 éves.

2018. febr. 12. 18:35
 1/5 miniviki ***** válasza:
Hosszú előjátèk ,hogy ellazuljon,figyelni a reakcióit,ès türelmesnek lenni,vele. Ha kicsit bènázik is ,ne mondd neki mert az egèsztől el megy a kedve. Kb ennyi :)
2018. febr. 12. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
30 felett szűz 23 évessel összejönni? Mázlista!
2018. febr. 12. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért lennék mázlista? Sok lány szűz még 20 felett, barátnőm mesélte, az ő barátnői között is van még legalább három. Csak 7 évvel vagyok idősebb, sztem ez annyira nem sok, mikor sok 70 évesnek is 20 éves a felesége :)
2018. febr. 12. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
már bocs, lehet félreértek valamit, de most te tényleg 30 évesen kérdezgetsz itt lévő 17 éveseket akik még meztelen csajt sem láttak élőben, hogy hogyan vedd el egy lány szüzességét 30 évesen?!?! 30 évesen?!?!?!?!?!!
2018. febr. 13. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én a mostani tizen-húszonéveseket elnézve kötve hiszem, hogy olyan sok lány szűz lenne még 20 fölött.

Anno én 24 évesen egy 20 éves lánnyal vesztettem el, aki még szintén szűz volt, de most, 35 évesen köve hiszem, hogy sikerülne fölszednem

egy tőlem 8-10 évvel fiatalabb szűz lányt... Még nem szűzet se nagyon.

2018. febr. 13. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!