Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnézitek vagy valami?
Figyelt kérdés
30 ev koruli ferfiak! Ti a tini lanyokat is megnezitek/tudjatok vonzonak tartani, vagy csak a korotok belieket?2018. febr. 12. 16:30
11/22 anonim válasza:
Én simán megba**nék egy 18 évest is, ha bejövök neki! :P
16 éves már megvolt pár évvel ezelőtt, most ne lenne meg egy 18 éves? :D
32/D
12/22 anonim válasza:
ja, elírtam, 32/F :D
#11 voltam :P
13/22 anonim válasza:
Megnézni, vonzónak tartani: simán.
De komolyabba kapcsolatra? Talán 18-tól, de inkább 20.
14/22 anonim válasza:
"sajnos" meg ám, mondjuk az nem ellenérv hogy csak 18 vagy 19 éves, attól még lehet olyan világlátása hogy bár mi megtörténhet...
15/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
Aki elírta, annak: azt hittem 32/Daddy XD
2018. febr. 12. 17:19
17/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.
2018. febr. 12. 17:34
18/22 anonim válasza:
Én már bőven nem 30-as vagyok, de megnézném a huszon éveseket. Nincs ebben semmi kivetnivaló! 🙂
20/22 anonim válasza:
32 vagyok, de a tinicsajok nagyon ott vannak. Van a szomszédban egy majdnem 17 éves lány, a lelkét is kiba*sznám belőle!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!