Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem igazságtalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem igazságtalan az, hogy az ilyen jó pasik az összes jó nőt levadásszák?

2018. febr. 11. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
😂😂ezek jo kemèny csavók😂
2018. febr. 11. 22:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen,de nézd csak tovább a videót:

[link]

2018. febr. 11. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, ilyen az élet! Már a Virág elvtárs is megmondta, hogy az élet nem egy habos torta!

A természetes kiválasztódás az élet minden területén így működik! Az erősebb, a szebb, az ügyesebb, stb. talál párt magának és szaporodik!

Hajrá!

2018. febr. 11. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Hat igen ez ilyen dolog 1.
2018. febr. 11. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezek számítanának "jó pasinak"? 45-50 kg-os nyikhajok, nem vadásznakble ezek semmiféle csajt,maximum a lepkét a réten. A klipbe muszáj vot berakni pár dekoratívabb tucat lánykát,hogy "eladható" legyen. Ennyiről szól ez a video,semmi többről.
2018. febr. 11. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó, ebay-en szerintem már humorérzéket is lehet kapni.
2018. febr. 11. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
4. hét és még mindig nem találjuk a poént
2018. márc. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!