Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok én vagy bárki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok én vagy bárki ráutalva arra, hogy kényszerből fizessen a szexért, ha a gyönyörű nők csupán csettintésre választhatnak. Mi sem vagyunk rondák. Egyiknek lehet, amit a másiknak nem?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 18:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen? Ezt a könnyebb ugye? Lejjebb adni az igènyeket, miközben én sem vagyok ronda. És a szèp nő továbbra is korcsosul, még rosszabb lesz? Mièrt nem tudja azt mondani a szèp nő, hogy önzetlenül, ingyen lefekszem veled!??
2018. febr. 12. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
#8 "szinte"??? Határozottan.
2018. febr. 12. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te miért vagy ráutalva. Nekem életem során volt nem egy nagyon szép nő az életemben. Párkapcsolati szinten is, és egyéjszakás kaland formájában is. Ok, kisportolt voltam, most 50 évesen sincs rajtam túlzott súlyfelesleg, de ezen kívűl nem mondanám fullos pasinak magam, és főleg sosem voltam gazdag. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem vagy igénytelen, van dumád, humoros vagy, van fellépésed, akkor meglepően jó csajokkal meg tudsz ismerkedni.
2020. dec. 9. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!