Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemenjek ebbe, vagy inkabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek ebbe, vagy inkabb varjak az igazira?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy van egy ferfi (24 eves), akivel baratnom hazibulijan ismerkedtem meg. Mar aznap is pettingeltunk egy honapra mar le is szptam (eletem elso szpasa), viszont meg nem fekudtunk le, en pedig meg szuz vagyok.

Testileg nagyon kivanom ot, de felek is kicsit, hogy esetleg megbannam, ha vele vesztenem el. O mondta, hogy gondoljam at...

18/L

2018. febr. 11. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem igazán értelek. Szopás lazán megy első találkozásra de a szexet meg tartogatod az igazinak?

Ilyen mentalitással szerintem fölöslegesen kínzod magad mert a hozzád illő férfi sem egy hithű katolikus lesz a leírásod alapján, úgyhogy megbocsátja majd hogy már nem vagy szűz.

25l

2018. febr. 11. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő mondta, akkor gondold át.

Minek jössz ide tanácsokért.

Elmondo kegy jó módszert:

fogj egy érmét, határozd meg, hogy ha mondjuk fej, akkor lefekszel vele, ha írás, akkor nem.

Dobd fel, és nézd meg az eredményt.

Ha szomorú vagy, akkor az azt jelenti, hogy a másikat akartad megoldásul, így mindenképpen tudod a megoldást. :)

2018. febr. 11. 18:12
 3/13 A kérdező kommentje:
elso valaszolonak: mar egy honapja ismertem mikor megtortent a szopas resz
2018. febr. 11. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
És mi lesz ha a leendő szerelmed béna ? Tapasztalj élj aztán lehetsz szerelmes . Ne élj az ókorban hogy a szüzesség mekkora kincs és az a férj jutalma ,..
2018. febr. 11. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

18 èves vagy felnőtt nő

Ha már ahhoz nagylány voltál hogy a bulin pettingelj meg 1 hónapra rá le is cumiztad akkor legyél már ahhoz is hogy eldönsd hogy szétrakd neki a lábad vagy se. És ne Szűz Qrválkodj mert ez full gàz

Viszont jó pont a pasinak hogy azt mondta gondold át valószínűleg nem egy tahó pa..raszt és lehet h még figyelne arra is hogy neked is jó legyen hogy élmêny legyen. De az szinte biztos h nem tervezz veled komolyabbat szóval ne ringasdd magad abban hogy odaadod a szüzességed és boldogan éltek amíg megnem haltok. Bár kitudja 😂

24N

2018. febr. 11. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen fölösleges várni az igazira, úgy se az első lesz az. Egyszerűen csak válogasd meg a partnereid és védekezz.
2018. febr. 11. 18:39
 7/13 A kérdező kommentje:

nem tervezek vele osszejonni, mint irtam csak testileg kivanom..

(amugy vicces, hogy ha egy lany szexualitasarol van szo, petting egy emberrel akit aznap ismertel meg szuzqurvava teszi, de ha ezt egy fiu csinalja, nagy jampi lesz..

es ismerem a kulcs/kulcslyuk megaforat, de mi nem szaros targyak vagyunk, hanem emberek,)

2018. febr. 11. 18:43
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
Már régen nem vagy szűz csak fizikailag, ugyhogy mindegy. Ha leszoptad meg petting is volt akkor tök mindegy ha beteszi. Ha meg nagyon ragaszkodsz a szüzhártyádhoz akkor dugasd segge magad.
2018. febr. 11. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus szűzk...rva.

Ráadásul még primitív is.

Aki szopásként emlegeti a témát az számomra nem több egy agyatlan k...urvánál.

2018. febr. 11. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Én a helyedben nem feküdnék le vele. Legalább addig várnék a helyedben a szexel, amíg nem találok valakit, aki szeret, és akit szeretek. Az első nagyon meghatározó tud lenni. Szóval szerintem ne kezdj szex kapcsolattal. De Te tudod.
2018. febr. 11. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!