Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig könyörögnöm a barátomnak h szexet akarok? 26/L
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 17:10
32/34 anonim válasza:
"Együtt megyünk dolgozni. Ő hamarabb végez és otthon vár engem, lakás kitakarítva."
Ebbol, es abbol, h irtad, h tobbet keresel, mint o, ugy erzem, az lehet a baj, hogy ugy erzi, elvesztette a ferfiassaga egy reszet. Ilyenkor az ember kevesbe kivanja az intimitast.
En tudom magamrol, hogy ha felszedek par kilot, szegyellem magam a ferjem elott es nem tudok ellazulni. Pedig a ferjemet nem zavarja a tulsulyom, csak engem. De ez epp eleg...
33/34 anonim válasza:
26 évesen ha itt tartotok, én nem erőltetném ezt a kapcsolatot. Akkor még éjjel-nappal szexelni kéne.
34/34 anonim válasza:
Figyelj oda az étkezésére. Vitaminokról ne feletkezzetek meg. Pár étrend kiegészittőre szüksége volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!