Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Másnak is van gondja a szexben, amikor ő van felül?
Nyilván minden pózban más az érzés, de az még nem jelenti azt, hogy ne lenne jó amit csinálsz. Beszéld meg a pároddal, hogy ő hogy szereti, fogja meg a csipődet, derekadat és olyan tempóban mozgasson ahogy neki jó. Próbálj meg csak csipőből mozogni, ne az egész tested mozgasd rajta mert úgy valóban el lehet bénázni. De bele is lehet jönni.
Nálunk is volt ebből gond az elején, mert a férjem szerette ha én vagyok felül de én sem tudtam hogyan irányítsak, mozogjak. Aztán mondta, hogy jól csinálom, láttam rajta, hogy ő is élvezi, majd idővel levetkőztem előtte a gátlásaimat és megtanultam mindkettőnknek hogyan jó. Azóta ez lett a férjem kedvence, ha tehetné mindig én lennék felül annyira jól csinálom elmondása szerint. Ne add fel kérdező, mond meg a párodnak segítsen megtanulni, hogy egyre jobb legyél. Könnyebb ha ő rásegít azzal, hogy neki hogyan jó.
Mi a probléma? Nehezen élveztek el? Vagy elfáradsz!? Mert konkrétan nem írtad le mi a bajod a lovagló pózzal...
24N
#1-es vagyok
Nekem hüvelyi orgazmusom csak lovaglóban van, szal nem kérdés, hogy miért szerettem megvannyira ezt a pózt. Hidd el, kérdező, érdemes próbálkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!