Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért él egyesekben az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él egyesekben az a sztereotip kép, hogy az orális szex a nő számára megalázó?

Figyelt kérdés

Természetesen arra gondolom amikor a nő szájjal kielégíti a férfit.

Külön nőktől kérdezném, hogy van-e olyan pozíció, vagy aspektus amitől megalázóvá válik az orális szex?

pp

- ha a férfi szemkontaktust szeretne

- ha a férfi azt szeretné, hogy térdelve/guggolva csinálnád neki

- ha a végén a szádba szeretne elélvezni

- ha a végén szeretné, hogy nyeld le

2018. febr. 9. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert térdelve megalázkodsz a pasi elött ő marad fentebb lenézz rád és nem maga a tevékenyég a megalázó hanem a testhelyzet. Annak idején a rabszolgàk térdepeltek amivel megalázkodtak.

Én se szívesen térdelek mert kellemetlenűl érzem magam és kb 5 perc után szét megy a térdem még akkor is ha teszek alá párnát

Inkább ülök és a párom oda áll. Akkor is Ő van fentebb. De még sincs olyan kellemetlen feszengős érzésem mint a földön térdelve

Maga a szopást nem érzem megalázónak.

De a térdelést meg az arcra élvezést igen

24N

2018. febr. 9. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Számomra nem megalázó, de csak azért, mert annak csinálom, akit szeretek, és aki engem szeret, nem egy idegennek, akiben nem bízok.

A barátomnak én kifejezetten szeretem csinálni, mert önbizalmat ad, ahogy látom, hogy élvezi.

21/L

2018. febr. 9. 21:27
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
Életemben nem térdeltem szopáshoz, soha fel sem merült. Pedig több, mint 20 éve űzöm a témát, de vagy ülök, vagy fekszek, vagy 69. Ezt a térdelést nem is értem. Kinek kényelmes ugy?
2018. febr. 9. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak abban az esetben megalázó, hogyha a férfi egyébként nem úgy kezel engem, ahogy szeretném, hogyha nem fontos neki az én örömöm, de egyébként ha szeretek egy srácot, akkor igazából egyáltalán nem megalázó, sőt... a végén tök büszke vagyok, amikor rám néz és tudom, hogy azt gondolja, hogy "Uhh, milyen durván jó érzést okozott", vagy nem tudom, hogy mit gondolnak, de az biztos, hogy rohadt jól érzik magukat, amit én okoztam, szóval... szerintem nem megalázó, hogyha szereted azt a férfit, akinek csinálod, és hogyha jelen van a kölcsönös tisztelet.
2018. febr. 9. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha a férfi kinyalja a nőt akkor ilyen elv mentén ez még a pasinak megalázó
2018. febr. 9. 23:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én lustább vagyok, mint mások, de nekem nem kényelmes állva! Fekve, vagy legalábbis ülve nekem jobb. Így aztán az elém térdelés nemigen fordul elő. Amúgy szerintem sincs abban semmi megalázó, csak annak, aki úgy akarja érezni. A legkedvesebb pozícióm orálhoz az, ha négykézláb a kád szélére ereszkedem, a nőm pedig a kádban ülve szopja a farkamat. És még le is fürödtünk, tiszta haszon... ;)
2018. febr. 10. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!