Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony srác vs lovagló lány?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén fogalmazok de kb azt szeretném tudni, hogy én gyenge vagyok és vékony, sokan csúfoltak már ki hogy eltörnék egy lány alatt. Szóval, ha egy 50 kilós lány meglovagol az milyen érzés? Tényleg el kell bírnod a testsúlyát? F-202018. febr. 8. 15:08
11/19 A kérdező kommentje:
Mindig bejárok gyúrni szóval egyszer csak leszek erősebb igaz valahogy nem erősödöm.
2018. febr. 8. 18:05
13/19 A kérdező kommentje:
Minden hibámra rájöttök? :D
Evéssel nagy szarban vagyok... szinte alig tudok megenni valamit.
2018. febr. 8. 18:10
14/19 Krecc15 válasza:
Ez a baj,mert ha nem eszel erősödni se fogsz,meg ugye izmosodni is,mi itt faluhelyen sokat eszünk,báris én néha képes vagyok megenni fél oldal szalonnát,1 kenyeret meg 3-4 szál kolbászt,abban van az energia :)
15/19 A kérdező kommentje:
én még vegetariánusnak sem vagyok jó, és van húsfélében is amit megeszek, de van hogy még kekszkben is válogatok. Atom fura étkezési típus vagyok.
2018. febr. 8. 18:17
16/19 Krecc15 válasza:
Ahogy az induul a bakterházba bendegúz mondta: "Humjuk be a szemünket és úgy falatozzunk" :D Velem úgy etették meg a kocsonnyát :DDDD
17/19 anonim válasza:
1, 2, jöhettek felhordani a pincémből a cementes zsákokat, ha olyan jól megy az 50 kiló. (Gondolom, át se bírnák a zsákot fordítani.)
18/19 anonim válasza:
Ne pánikolj kis haver ! Én is vékony vagyok, és annál jobban tudsz mozogni !(beférek az asszony lábaközé). Faluhelyen azt mondják az öregek, hogy,: A hízott kacsa sosem tojóz !!
Ültesd a csajt úgy a farkadra, hogy a saját lábán és a kezén támaszkodjon. Vagy nyomjad neki hátulról !
A 3,5-es cerka tényleg nem vastag, de ha ügyesen variálod, kissé körözve, jó lesz az !
Egy 50 kilós csajnak nem is kell orbitális nagy dákó !
Legyél ügyes, kitartó,és magabiztos. Akkor minden oké lesz !
50f
19/19 anonim válasza:
Azt megnézném, hogy felhordják, mert már nincs csak 25kg-s:D Már vagy 6 éve. Mellesleg, ha egy lány az befeszül, akkor jobb a fogása mint egy cementes zsáknak. Bár nekem egyikkel se volt gondom. Mondjuk eleve nem volt még 50kg-s barátnőm csak 60-65kg között. De lovaglásnál semmit se kell elbírnod. Max akkor, ha feldobod a mosógépre, vagy állva csináljátok. De ahhoz se kell nagy erő, ha a falnak támasztod. De az is igaz, hogy nem minden lány képes úgy lovagolni. Gyenge a combjuk hozzá valóban. Bár nem kell sportosnak lenni, lehet kicsi zsír rajta, csak alatta legyen izom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!