Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem használ segédeszközöket?
Figyelt kérdés
Még csak másfél hónapja szexelünk, jó vele. Bár elég gyorsan elmegy sajnos.
Megtudtam hogy az exevel mindenfele segédeszközöket használtak, volt szextarsas, dildo. Sőt néha potencianovelot is vett be.
Nálam miért nincsenek ezek ?
Vele kimérté élni magát ?
Visszafogottabbnak tűnik az exe mint en.
Vagy velem ezek nélkül is jo és azért nincs?
Ők csak 3 hónapig voltak együtt.
2018. febr. 8. 07:43
2/5 anonim válasza:
Biztos nem érzi h neked ez kevés
3/5 anonim válasza:
Hát ha te nem beszéled meg vele, akkor én nem tudom...
4/5 anonim válasza:
Szia szivem. Este ha egyutt leszunk mindent elmagyarázok neked. SZeretlek.
5/5 anonim válasza:
És ezek a segédeszközök az ő cuccai voltak, vagy az exé? Lehet, hogy használta, mert kéznél volt, de most nincs, annyira meg nem izgatja, dolog, hogy vegyen.
Mondd meg neki, hogy te is szivesen kipróbálnád milyen, aztán hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!