Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni a barátnőm? 5 éve vagyunk együtt.25/F,24/L
Megpróbáltad megkérdezni tőle?
Lehet,hogy unalmas neki,próbaljátok meg valamivel feldobni. 5 év az 5 év. Ha esetleg babát vár és nem terveztétek az megriaszthatja,de ha szeret akkor ezt illene elmondania.
Mindenképp beszéld meg vele!
Szerintem ne eröltesd ezt a kapcsolatot, mert az nem normális ha nem akar lefeküdni veled. Lehet, hogy tényleg van valakije vagy beteg és ezért nem akarja a szexet. De akkor mondja el mi a gondja. Egy biztos, hogy te sem vagy fából, és biztos nem akarsz hosszútávon egy ilyen kapcsolatot!
Nálunk az én párom a szülés után lett ilyen, pedig előtte 2 naponta ő mászott rám. Első évben szinte nem is volt semmi, helyettem inkább a facebookon lógott késő éjjelig. Én hülye évekig tűrtem, ahelyett, hogy akkor elzavartam volna, és valaki mással boldogan éltem volna.
12.-es vagyok.
Akkor erőltessed a beszélgetést. Nincs olyan,hogy gond van,de nem válaszolok...
Főlegha szerinten elvileg normális kapcsolatban éltek.
Ragaszkodjál hozzá,hogy beszéljétek meg. Így vagy úgy,de ezt nem lehet így csinálni.
Ha meg mindjuk nem szeret már vagy nem kíván,vagy van valakije akkor is igenis tálaljon ki.
Ha más van a háttérben akkor is.
Vagy javítsatok a dolgon vagy pedig akkor inkább menjetek szét. :(
15# de amikor még szexeltünk
És szerintem terhes csak nem meri elmondani mert amikor beszéltünk a gyerekről én azt mondtam nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!