Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar szexelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a barátnőm? 5 éve vagyunk együtt.25/F,24/L

Figyelt kérdés
Este is és reggel is próbálkozok de mindig azt mondja h fáradt,nincs kedve
2018. febr. 7. 21:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló mellékhatása is lehet.
2018. febr. 7. 21:28
 12/25 anonim ***** válasza:

Megpróbáltad megkérdezni tőle?

Lehet,hogy unalmas neki,próbaljátok meg valamivel feldobni. 5 év az 5 év. Ha esetleg babát vár és nem terveztétek az megriaszthatja,de ha szeret akkor ezt illene elmondania.

Mindenképp beszéld meg vele!

2018. febr. 7. 21:37
 13/25 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam nem szól vissza vagy ha már nagyon faggatom azt mondja h nincs semmi baj de nem néz rám
2018. febr. 7. 22:06
 14/25 A kérdező kommentje:
Azt kerdeztem h miert nem akar mibaja van
2018. febr. 7. 22:08
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szóval abszolút nem szexeltek és ő terhes. Akkor mással dug te hüle
2018. febr. 7. 22:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ne eröltesd ezt a kapcsolatot, mert az nem normális ha nem akar lefeküdni veled. Lehet, hogy tényleg van valakije vagy beteg és ezért nem akarja a szexet. De akkor mondja el mi a gondja. Egy biztos, hogy te sem vagy fából, és biztos nem akarsz hosszútávon egy ilyen kapcsolatot!

Nálunk az én párom a szülés után lett ilyen, pedig előtte 2 naponta ő mászott rám. Első évben szinte nem is volt semmi, helyettem inkább a facebookon lógott késő éjjelig. Én hülye évekig tűrtem, ahelyett, hogy akkor elzavartam volna, és valaki mással boldogan éltem volna.

2018. febr. 8. 03:46
 17/25 anonim ***** válasza:

12.-es vagyok.

Akkor erőltessed a beszélgetést. Nincs olyan,hogy gond van,de nem válaszolok...

Főlegha szerinten elvileg normális kapcsolatban éltek.

Ragaszkodjál hozzá,hogy beszéljétek meg. Így vagy úgy,de ezt nem lehet így csinálni.

Ha meg mindjuk nem szeret már vagy nem kíván,vagy van valakije akkor is igenis tálaljon ki.

Ha más van a háttérben akkor is.

Vagy javítsatok a dolgon vagy pedig akkor inkább menjetek szét. :(

2018. febr. 8. 06:11
 18/25 A kérdező kommentje:

15# de amikor még szexeltünk

És szerintem terhes csak nem meri elmondani mert amikor beszéltünk a gyerekről én azt mondtam nem akarok.

2018. febr. 8. 06:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mióta nem szexeltek? Mert ha két-három napja, akkor azért felesleges ennyire felfújni, de ha hónapok óta akkor tényleg baj van.
2018. febr. 8. 12:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Kb 2 hónapja volt olyan h ő is akarta 1 nap többször ,én nem utasítottam el egyszer sem
2018. febr. 8. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!