Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szerelmeskednétek a társatokkal, ha influenzás?
Úgy érezné, hogy hamarabbi felépülést hozna egy gyógyszex.
Semmi csók, nyalakodás, csak behatolás. Kort is írtok? Köszi!
Szép dolog is az általánosítás.
Nekem mindkét kezemből letört 1-1 darab csont. Másnap mentem dolgozni (raktárba, nem irodai ücsikére).
No mindegy.
Jaj, ne légy már ennyire negatív és karót nyelt, az istenért! Már humorizálni sem lehet!?
Tudsz valami hasznosat is írni, vagy csak kötekedni jársz ide?
Most akkor jön a személyeskedés? Hány éves vagy, 16?
Tudod, humorizálni nem a másik nem degradálásával kellene. De elég volt, kiállítottad a saját bizonyítványod.
Hát ha valóban influenzás akkor ereje nincs szexelni és pontva szex az ami legkevésbbé hiányzik neki
Olyan nincs hogy a
Szex meg gyógyit egy vírusos betegségtől
24n
Úristen!!!
Írtam olyat, hogy meggyógyít?
Na mentem innen, túlságosan retardáltak vagytok, nem tudtok szöveget értelmezni, ha meg bunkók meg idióták vagytok és tükröt tartok, még én vagyok a hülye - legalábbis a korlátolt fejetekben.
Pá.
Nem a válasz a kérdésedre. Influenza esetén nem ajánlott igazán szexuális életet élni. Két oka van. Először is, könnyen fertőz. Hiába írod, hogy nincs csók, levegő által is terjed. És ugye ebben a szituációban elég közel vagytok egymáshoz. A másik része, amiért nem, az pedig a te (vagyis a beteg) egészsége. Egy influenzás megbetegedés fokozott terhet ró a szervezetre, és az energia leadás hátráltatja az immunrendszer megfelelő regenerálódását, működését. Nem véletlenül ajánlott influenza esetén az ágynyugalom, fokozott pihenés.
Tehát ha már szerelmeskedésről beszélünk, akkor ugye gondolom, szeretem a párom annyira, hogy az ő egészsége számít, és arra törekednék, hogy segítsek neki meggyógyulni, nem pedig hátráltassam. Szóval szívesebben készítek egy jó mézes teát, vagy egy forró levest.
28N
Csak én nem értem azt a vitát?
Nyilván arra vonatkozik a kérdés, hogy ha a pasi elég jól érzi magát a szexhez és kíván téged, akkor lefeküdnél vele, vagy nem, mert félnél, hogy elkapod...
Feltételezem a kérdező se úgy gondolta, hogy rárontotok a "haldokló" pasitokra, hogy most akkor szex jön...
Amúgy, hogy válaszoljak is.
Igen, sőt, felőlem csók is jöhet, annyi, hogy sokkal gyengédebb lennék vele, és külön figyelnék arra, hogy az legyen, amit szeretne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!