Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki dominához jár, előfordulha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki dominához jár, előfordulhat, hogy valami maradandó sérülést szenved el?

Figyelt kérdés
Ismertek esetleg ilyen történetet?

2018. febr. 7. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a dominák nem vállalnak be olyat, aminek maradandó sérülés lehet a vége, mert ezért simán fel is jelenthetik őket utána. Még akkor is, ha eredetileg közös megegyezéssel történt a dolog, a súlyos testi sértés már az a határ, ami ettől függetlenül büntetőjogi szankciót vonhat maga után.
2018. febr. 7. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Van akinél nem szempont a kockázatok kerülése, de ezt a gyakorlatot minden épeszű ember elutasítja.

Örömszerzés, játék a motiváció, nem pedig a fájdalom vagy az erőszak.

Azonkivül nem kis rizikója van a dolognak, pl a büntetőjogi felelősség is képbe kerül már, tartós károsodásra is van esély, úgyhogy csak ésszel!

2018. febr. 8. 05:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom volt rá példa.
2018. febr. 10. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt, hogy a bilincs nyoma még másnap is meglátszódott, de mit tehettem volna, ha az volt az együttlét előfeltétele, hogy végig bilincsben kell lennem!? Alig léptem be, máris kattant rajtam és végig rajtam volt(ak).
2018. febr. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!