Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony a farkam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony a farkam?

Figyelt kérdés
Igen az mivel kerületre 10,5 centi vékonyságú, de makk az bárhogy is mérem 12,3 centi vastag. 25 éves vagyok sosem voltam lánnyal, de ez még lejjebb veszi az amúgyis gyenge önbecsülésem. Hosszúságra 14 centis. Jobb az ilyen selejt gombapénisz, mintha végig 10,5 lenne? Létezhet lány, akinek ez elegendő?

2018. febr. 5. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Gondolj bele hogy sokkal könnyebb lesz majd a lányoknak lemélytorkozni téged.. ne ilyen tragikusan fogd már fel ha szerelmes vagy összejössz egy lánnyal nem azt fogja megkérdezni elsőnek hogy mekkora a farkad és milyen vastag...
2018. febr. 5. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

11-13cm kerületű egy átlagos vastagságú pénisz.Azon az 5mm-en nem veszünk össze,ugye? :)

Hosszra is átlagos.Ha nem fogsz megfelelni egy nőnek,akkor az nem a méreted miatt lesz.

2018. febr. 5. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Csinálj pénisznövelő gyakorlatokat,vastagítja is.Keress rá.
2018. febr. 5. 18:19
 4/7 anonim válasza:

Akkor aggódj, ha nem működik s minden más rajtad múlik!

Persze, vehetsz egy pólót, ha akarsz önbizalom miatt:

[link]

2018. febr. 5. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy luvnya sem képes válaszolni szegény gyereknek, hogy szeretiteke a gombapéniszt?
2018. febr. 5. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
7%

en lany vagyok de szerintem ilyen farok nevetseges, tuti kinevetnelek es szednem is a satorfam haza, bocsi ne eroltesd

l-19

2018. febr. 5. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szóval 3,3 cm vastag a farkad de a kupak meg 12,3?? Az tényleg elég furcsa kinézetű lehet.
2018. febr. 21. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!