Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A párotoknak gyakran kell a szátokba élvezni?
Nem kell. Nekem sem kell hagyni. Nem is hagyom.
Vannak dolgok (elég széles skálán), amik nekem is bejönnek, ez azok közé tartozik az anállal együtt, amire lehet más nőt keresni, sajnálom.
Gyűlölöm a keserű ízét, az meg a legkevésbé sem szexi, hogy utána kiköpöm, vagy úgy nyelem le, mint az orvosságot. Az anállal meg az a bajom, hogy aranyerem van. Jó nagy bunkónak kell lenni ahhoz, hogy valaki így is erőltesse...
Helyszínt, pózt, ruhát, segédeszközt, az orál minden fajtáját, amiben nincs szájbaélvezés, kikötözést, fenékcsapkodást, fojtogatást, bármit elviselek, kifejezetten vevő is vagyok minden vadságra... De tartsátok már tiszteletben a párotok határait. Nekem ezek nem alap dolgok, hanem olyanok, amiket nem tudok, vagy nem akarok csinálni, mert nekem kellemetlen, és/vagy fáj.
Nem igaz, hogy nem elég nagy a játszótér a másik nyeletése és seggberakása nélkül...
KELL?
Nem, nem kell, ha épp nincs herpeszem és nem tudunk máshogyan együtt lenni, akkor persze élveziség orálozok, különben "csak" előjáték-gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!