Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerhasználat, nem zavar titeket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szükséges, ezt fontos leszögezni.
De mindig olyan hangulat romboló, hogy stop, fel kell húzni.
Ti is vagytok így ezzel?
2018. jan. 31. 12:40
11/14 anonim válasza:
Engem is az a része zavar, hogy dörzsöl.
Az, hogy meg kell állni, meglepő módon nem... valahogy megvan annak is a rituáléja, vagy nem tudom. :D Ameddig megállunk, és nézem, ahogy a pasi lassan rágörgeti, én meg már tűkön ülve várom, hogy berakja... csak még jobban feltüzel. :D
Ettől függetlenül kipróbálnám már gumi nélkül, gondolkozom is a tablettán.
12/14 anonim válasza:
Aki nem érzi a különbséget, annak valami gond van a farkával. Ég és föld a különbség, minden óvszer eltompít.
13/14 anonim válasza:
11!
A szex nem ér annyit hogy mérgezd a szervezeted.
12!
Akkor még nem próbáltad minőségi gumival.
14/14 anonim válasza:
Lehet elpoénkodtam, de így lehet elviselni a valóságot csak. De én még nem akadtam ki lepontozáson, de ennél hasznosabb válasz szerintem nem létezik. Igen, én irtóztam mindig is a gumitól és meg is lett az eredménye. Betegségek ellen nem véd a fogamzásgátló. Szörnyű a gumi, de hasznos. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy nem kell mindenkivel összefeküdni, az meg jobb ha tudja, hogy sok betegség van, amit egyes emberek tünet nélkül hordoznak, akár hónapokig, vagy egy évig. Náluk elmúlik, de tudtukon kívül meg megfertőznek másokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!