Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ biztos hogy nem normális?
Kérem ne töröljék a kérdésem, ez nem kamu vagy trollkodás
Amit tudni kell rólam : Heteroszexuális lány vagyok, 18 éves. Már régebben is észrevettem hogy a szivesen nézem a nagy hasú, kövér nőket.
Kb 5-6 éves koromban a kedvenc jaátékom az volt hogy beöltöztem egy kövér embernek, párnákat és ruhadarabokat dugtam a ruhámba és igy "kövéren" járkáltam a lakásban. Ezt a játékot kifejezetten élveztem ( szerintem azrt is mert a csiklpmat izgatta a parna a nadragomban).
A terhesség is nagyon érdekelt kiskoromtól fogva, sokat játszottam azt is h terhes vagyok.
Kb 3 hónapja észrevettem hogy izgulok a nagy has látványára és hogy ha az illető azt simogatja.
Csakis akkor izgató ez a látvány számomra ha nő csinálja.
Heteroszexuális vagyok, el se tudom képzelni magam egy nővel , mégis ez a látvány borzasztóan izgat .
Normális ez ? Létezik-e ilyen fétis (nőknél)? Esetleg beteg lennék?
Oké, tudom nagyon hülyén jött ki ez az egész, de tényleh nem tudom h mihez kezdjek mit gondoljak...Szerintetek mi ez?
AZ ILYEN VIDEÓKAT SZOKTAM NÉZNI:
Ez egy viszonylag ritka és kevéssé kutatott fétiscsoport/szubkultúra része, amit leginkább "feederism", vagy "fat fetishism" néven ismernek. Tagjainak két fő típusa van, a "feeder"-ek, akik csak másokon szeretik a kövérséget, és a "feedee"-k, akik magukon.
Amit konkrétan leírtál,olyanról még nem hallottam. Én egy hetero feeder fiú vagyok, és hasonló videókat nézek mint te, viszont a kövér férfiak videói nem érdekelnek. A párnás dolgot én is csináltam, és ha lány lennék, talán szeretnék hízni (jó, ezt így könnyű mondani), de a kövér férfi testhez ugyanúgy viszonyulok, mint bárki más.
Mostanában beszéltem egy biszex fiú feedee-vel, aki néz kövér férfiakról videókat, de az azért lehet, mert bi.
Volt hogy érdekelt vagy felizgatott, hogy te magad hízzál? Vagy csak máson izgató? Persze az is lehet, hogy elválik nálad a sima szexualitás, és a feederism, mert pl. olyat is olvastam, hogy valaki nagyon szeret hízni, de azt nem tartja szexuális jellegűnek.
Normális? Hagyjuk ezt! A normális az, amit a társadalom annak gondol. A feederizmusról nem gondol semmit, mert nem is tudja hogy létezik. De ha megtudja, undorodik tőle, szóval nem, nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!