Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni azt, hogy orgazmusom legyen?
Igen, fordulj orvoshoz!
Üdv: A lelkiismereted
Hmmm... hát még esetleg szexológus segíthetne.
Nekem pl. azért volt nehéz összehozni az első orgazmust, mert nem tudok nagyon ellazulni. Amikor azt hittem tovább nem lehet, akkor kiderült, hogy de. Nekem leginkább az nehéz benne, hogy megfelelően ellazuljak, szinte már "erőltetnem" kell a dolgot. + rá lehet segíteni fantáziálással. Elképzelsz egy nagyon izgató jelenetet.
Fel vagy izgulva fejben? Mert ez elképesztően fontos.
Tényleg lehet szervi dolog is, de lehet, hogy egyszerűen nem vagy rendesen felizgulva. Általában mennyi idő az előjáték? Sok múlik rajta. Orálisan próbáltak már kielégíteni? Lehet, hogy úgy jobban menne.
Ha magadnak csinálod, mire szoktál gondolni?
"Sajnos" nem nagyon tudom elképzelni, hogy ilyenkor hogy nincs orgazmusod, én még nem tapasztaltam ilyet. Az is lehet, hogy a mozdulat valahogy nem jó. Próbáltad már úgy, hogy az elején a hüvelyedet is izgatod? Úgy hamarabb lázba jössz.
Ha tényleg sok mindent próbáltatok/próbáltál már, akkor lehetséges, hogy a legjobb megoldás tényleg ha elmész ezt megvizsgáltatni.
De az is lehet, hogy már annyira rá vagy görcsölve, hogy legyen, és annyira megszoktad, hogy nincs, hogy az elméd az, ami nem engedi.
Remélem, hogy lesz megoldás, mert az orgazmus több szempontból is fantasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!