Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem baj szerintetek ha érdekel az ilyesmi és szeretném kipróbálni?
Röviden annyi hogy már régóta nagyon tetszenek a fekete fiúk és az egyetem miatt most van lehetőség hogy pár hónapig az Usa-ban tanuljam az angolt,pontosabban San Diego lesz az úticél:)És szerintem ott sokkal több esélyem lenne találni ott az egyetemen egy nekemvaló fekete fiút mint pl itthon vagy a közeli országokban:)Szerintetek ott lenne esélyem?Szép lánynak tartanak,én is annak tartom magam:)Viszont eléggé vékony az alkatom,161 centi és 46 kiló vagyok jelenleg,így azért parás ha pl egy sportosabb,izmosabb és nagyobb fekete fiút találnék,mármint ha több is lenne pl szex:)
Képet maximum privátban mutatok magamról,ide nem teszek ki.
Szerintetek fölös paráznom emiatt vagy azért figyeljek oda ha úgy alakul?
Nem tudom miért hiszik azt sokan hogy minden feketéknek órási...Van de nem olyan gyakori mint amennyien azt gondolják!
Nagy a valószínűsége hogy egy átlag méretel rendelkező feketét találsz!
vannak azért vékony kis termetű fekete pasik is, ha most van egy 70-80 kilós srác, vele nem probléma még a szex. és ne hidd azt hogy minden feketének nagy a szerszáma.
szóval sok sikert, kivánom hogy találj ott egy megfelelő partnert!
ha van kedved küldhetsz egy képet privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!