Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynál honnan lehet tudni, hogy elment?
Figyelt kérdés
Amikor kifolyik a puncinedv? Vagy az alapból?2018. jan. 26. 22:55
11/14 anonim válasza:
Nagyon okos vagy,de komolyan. Kérdezel,de még azt sem közlöd hogy milyen nemű vagy....tünetek??? Mert szerinted az orgazmus az betegség? Vannak tünetei? Na akkor jobb lesz vigyáznom...
Nem tudod milyen egy orgazmus? Szexeltél már? Hány éves vagy te?
12/14 anonim válasza:
Tapasztalat: elkezd valamit szorítani markolni, de erősen, légzés felgyorsul, nem tudja irányítani az arcmimikáját, remegés- befeszülés testszerte, nyögés, stb, és heves szívdobogás közepette pulzál a puncija. Ha ezek vannak, tuti megvolt.
13/14 anonim válasza:
11... A tüneteket idézőjelben írta a kérdező, vagyis viccnek szánta a kifejezést.
14/14 A kérdező kommentje:
#11: Először is, azért nem írtam le a nememet az elején, mert nem akartam 600 perverz privit kapni... Másrészt meg nem véletlenül használtam azt az idézőjelet... Arra gondoltam, amit a 12-esd írt, felsorolásszerűen, hogy ha ez meg az megvolt, akkor megvan rá az esély. Szexeltem már, nem tudom, milyen az orgazmus (hiszen ha tudnám, nem itt kérdezném), és 19 éves vagyok.
2018. jan. 28. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!