Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éjszakás kalandnál mi a teendö reggel ébredés után? Hogy ne legyen kellemetlen
Figyelt kérdés
A pasi lakásán van a dolog2018. jan. 26. 17:37
11/17 anonim válasza:
Reggeli menet? Esélytelen esti szex után tök izzadtak csutakossak és spermásak lehettek. Én tuti ,hogy egy forró zuhanyra vágynék a legjobban. Aztán reggeli. Hogy ezt nála oldod meg vagy haza mész és ott rajtad áll hogy akarsz e tőle még a későbbiekben valamit. Ha nem mondasz valami ürügyet. Megyek mert dolgom van. Majd beszélünk szia. :D Kérem a zöld kezet. 23F
12/17 anonim válasza:
Jelentsd be, hogy terhes vagy. Nem lesz hosszú a búcsú :-)
13/17 anonim válasza:
Ha nem kell reggel osszefutnom a szulokkel, es anyuka gyilkos tekintetet latni, akkor nem lett volna semmi kinos benne a multkor sem. 😃 Termeszetesen kell kezelni a dolgot, nincs ebben semmi ciki. O is szexelt veled, nem csak te vele. 20/l
14/17 anonim válasza:
“Szia, hívsz nekem egy taxit?”
Ha autóval hazavisz, vagy ragaszkodik, hogy fizethesse a taxit, akkor mondhatod neki, hogy majd hívjál (ha nem kéri az elérhetőségedet, akkor ne akard neki odaadni). Ha meg ennyire sem erölteti meg magát, akkor kb. csak “na csá” és tipli.
15/17 anonim válasza:
Megbeszélitek a tapasztalatokat. Megköszönöd (HA jó volt és figyelmes), és megsimogatjátok egymást. Szerintem nyugodtan lehettek közvetlenek utána is, ez teszi a szexet igazi élménnyé.
16/17 anonim válasza:
Én lenyomnék még egy menetet hogy emlékezzen rám
Le is szoktam
17/17 anonim válasza:
Baszki de irigyellek titeket. Nekem sose volt ilyen élményem. 30F. Hát én tuti megkérném a csajt, hogy maradjon örökre velem. Persze akkor már nem 1 éjszakás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!