Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punciba elvezes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punciba elvezes?

Figyelt kérdés
Csak fogamzasgatlo v baba igények mellett oldható meg hogy punciba élvezzek el? Gumival is adja ugyanazt az erzest akar a nonek is? Vagy van barmi fajta új alkalmi fogamzásgátló szer?
2018. jan. 21. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Gumival nagyon más a nőnek és a férfinak is. A nők általában nagyon szeretik, ha az imádott férfi beléjük élvez, ez gumival értelemszerűen nincs. A férfiaknak pedig gondolom mondanom sem kell, hogy gumiba eléggé más érzés.

Van még jó pár másik fogamzásgátló módszer a bogyón kívül is spermicid zselé, pesszárium, spirál, sterilizáció. A tabletta a legbiztonságosabb ill. hát a sterilizáció, de az ugye egy nagyon más műfaj.

2018. jan. 21. 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen az kicsit más téma:-) Kossz a választ ment a zöld kéz!
2018. jan. 21. 17:58
 3/10 anonim válasza:
16%
😂
2018. jan. 21. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
13%

Kezdem azzal h nincs 100% fogamzasgatlas!

Az elkotas a noknel sem 100% siman lehet terhes igy is (volt ra pelda nem is egy)

A tableztaban olyan keves mar a hormon h egy pici rosszullet vagy barmi hasonlo mar nem adja a vedekezest szal kell a gumi

Talan a pasik sterilizalasa a legobb ebben az esetben. Mind mutetileg mint eredmenyileg a legjobb hosszu tavu megoldas. De ugye a pasik meg celetlen sem tennek ki magukat ennek mert az a 10 perc es kb 2 nap gyogyulas ...

Na mindegy

Sajat velemeny h nekem mint nonek tokre holtmindegy h gumival vagy naturba, erzesre ugyan az. Maga az aktus es a ejakulacio is.

A gumit jobban szeretem mert az esetleges fertozesektol is ved .

2018. jan. 21. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Én más véleményen vagyok mint a 4. válaszoló.

Fogamzásgátlót szedtem évekig de most szüneteltetnem kell egészségügy problémák miatt. Így most marad az óvszer.

Nem igazán szeretem gumival csinálni, nem érzem olyan jól a péniszét mintha semmi nem lenne. Zavar hogy van "valami" köztünk. Össze sem hasonlítható gumival illetve anélkül.

26/L

2018. jan. 21. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A négyesnél valami nagyon nem stimmel. Nagyon más egy nőnek ha elélveznek benne. Nem lehet összehasonlítani semmi mással.
2018. jan. 21. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Én jobban szeretem ha gumival élveznek belém mint natúrban. Gumi nélkül még fél órával később is szivárog a sperma, akárhogy törlöm vagy mosom ki.

A szex érzete sem különösebben jobb vagy rosszabb gumiban mint nélküle.

27N

2018. jan. 21. 21:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Ugy látom páran félreértettek, nem azt kérdeztem hogy milyen gumival vagy anélkül szexelni. Az volt a kérdésem mint ahogy a FŐ kiírásom is mutatja, hogy gumiban a nőben élvezek el, akkor a nő abból ugyanazt az élményt kapja e vissza, mint natúrba.

Az elköttetést kérlek engedjétek, írtam hogy ALKALMI fogamzásgátlót találtak e már ki.

Kösszzzz

2018. jan. 21. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
En ugy szoktam punciba elvezni hogy ovszer vam rajtam a partnerem erzi valamennyire de nekem meg nem olyan jo ah elvezes a gumiba megtelik a sperma resz es erolkodve tudok elvezni csak , ovszer nelkul meg a baba miatt nem csinaljuk .
2018. jan. 22. 09:38
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
2 ev utan jott a gyerek ugyhogy addig elveztem a paromba, jelenleg gumi van, de ha lehet a szajaba megyek el. Gumiba nem kellemes nekem. A parom is nagyon elvezte es en is. Egyszer egy beszalonk ki is nyaltabelole. Azota en is raszoktam erre
2023. aug. 30. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!