Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt olyan partneretek, aki rosszul ujjazott vagy nyalt?
Igen kettő ilyen is volt. De egyikük sem szeretett nyalni..meg ujjazni sem. Én perszr szopjam le őket. Hála a jóistennek hamar észbe kaptam. Ezek korombeliek voltak.
A mostani barátommal meg több éve együtt vagyok
Szerencsére szeret nyalni,és tud is meg ujjazni is 🙌 és idősebb is nálam. Szóval amúgy sokat számít,ha már valaki mondjuk agyban is érettebb és nem csak tapasztalattal rendelkezik. Mert lehet tapasztalatod ha amúgy sz**r vagy a nyalásban ujjazásban és még közben egy önző állat is vagy.
"A többiek..hát, lehet nem ártana utánaolvasgatni, hogy hogy kell jól csinálni."
Mondjuk az sem árt, ha a nő felnőtt:) Ugyanis felnőtt nő képes kifejezni azon gondolatait, hogy neki mi és hogyan jó (fun fact: nem minden nőnek ugyanaz a jó, ugyanúgy ahogy a férfiaknál sem).
Semmit nem lehet atomjól csinálni megtanult (utánaolvasott) tudásból.
Ami a legfontosabb : türelem türelem türelem ezt a srácoknak üzenem.
Tényleg nem tudnak nyalni, mert prgazmuscentrikusan futnak neki, nem a játék és élményokozás a fontos nekik.
De mondjuk a lányok sem tudnak sokan jól szopni. Csak ők hozzá vannak szokva, hogy szinte mindegy hogy csinálják, akkor is elélvezés a vége, általában rövid idő alatt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!