Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt olyan partneretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan partneretek, aki rosszul ujjazott vagy nyalt?

Figyelt kérdés
Mi volt pontosan a probléma? 20L

2018. jan. 21. 16:02
1 2
 11/15 Leilus29 ***** válasza:
88%
Én párom tud de nem akar egyiket sem sajnos nem értem miért úgyhogy cserébe adom neki azt az ajándékot hogy nem szopom le :)
2018. jan. 21. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Igen kettő ilyen is volt. De egyikük sem szeretett nyalni..meg ujjazni sem. Én perszr szopjam le őket. Hála a jóistennek hamar észbe kaptam. Ezek korombeliek voltak.

A mostani barátommal meg több éve együtt vagyok

Szerencsére szeret nyalni,és tud is meg ujjazni is 🙌 és idősebb is nálam. Szóval amúgy sokat számít,ha már valaki mondjuk agyban is érettebb és nem csak tapasztalattal rendelkezik. Mert lehet tapasztalatod ha amúgy sz**r vagy a nyalásban ujjazásban és még közben egy önző állat is vagy.

2018. jan. 21. 20:54
 13/15 Carragher_x ***** válasza:
93%

"A többiek..hát, lehet nem ártana utánaolvasgatni, hogy hogy kell jól csinálni."

Mondjuk az sem árt, ha a nő felnőtt:) Ugyanis felnőtt nő képes kifejezni azon gondolatait, hogy neki mi és hogyan jó (fun fact: nem minden nőnek ugyanaz a jó, ugyanúgy ahogy a férfiaknál sem).

2018. jan. 22. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem lehet atomjól csinálni megtanult (utánaolvasott) tudásból.

Ami a legfontosabb : türelem türelem türelem ezt a srácoknak üzenem.

Tényleg nem tudnak nyalni, mert prgazmuscentrikusan futnak neki, nem a játék és élményokozás a fontos nekik.

De mondjuk a lányok sem tudnak sokan jól szopni. Csak ők hozzá vannak szokva, hogy szinte mindegy hogy csinálják, akkor is elélvezés a vége, általában rövid idő alatt :-)

2018. febr. 3. 04:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátom nagyon jól ujjaz akár pár perc alatt elmegyek és akár többször egymásután. Nyalni is tud de azért az ujjazás jobb
2018. febr. 7. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!