Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik fura/nem mindennapi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik fura/nem mindennapi dolgokat szeretnek a szexualitáson belül, azok mit kezdenek, ha a partnerükkel vége a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Gondolok a fojtogatásra, öklözésre, a férfi anális izgatására, nyilvános helyen szexelésre vagy bármi ilyenre.
2018. jan. 21. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Keresnek egy másik partnert aki hasonlóan nem mindennapi dolgokat szeret. Általában nem csak egy olyan ember van a földön aki arra a bizonyos dologra vágyik, legyen az akármi is.
2018. jan. 21. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
De nehéz találni olyant. Ha elmondja az ember, többnyire hülyének nézik.
2018. jan. 21. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz ügy. Nekem nem mindennapi fantáziám van, sajnos nehéz olyan nőt találni, aki ne lenne prűd és nyitott lenne szexuális kultúráját tekintve.
2018. jan. 21. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolom férfi vagy. A taktika az, hogy nem a perverziókkal kell kezdeni. A nők is sok huncut dolgot szeretnek, csak nekik érzelem kell hozzá. Olyat úgyse találsz aki pontosan az előző másolata lesz, de egy megfelelő, nyitott nő sok mindenben benne van. Sőt, simán lehet, hogy még te tanulsz majd tőle dolgokat vagy ő vesz rá olyanokra amikre te nem is gondoltál.

Nekem is vannak dilijeim, de rájöttem, hogy szinte mindenkinek van valamije. Egy normális kapcsolatban ezek idővel szépen kijönnek és ha nem valami elborult dologról van szó, akkor a legtöbbször mindkét fél megkapja azt amire vágyik. Csak a sorrend fontos. Nem a szexuális preferencia alapján keresünk magunknak olyan nőt akit szeretünk, hanem beleszeretünk valaki olyanba akitől aztán megkapjuk azt amire vágyunk.

Egyébként ez visszafele is érvényes, több olyan nő is volt az életemben akik nagyon perverz dolgokra gerjedtek, csak nem merték bevallani az aktuális partnerüknek. Mikor nagy pironkodva végül a karjaimban ölelkezés közben elárulták és látták, hogy kicsit sem vagyok kiakadva akkor megnyugodtak.

Ezek nagyon bensőséges dolgok. Sokkal többet számít a partner személyisége általánosságban. Ha az rendben van akkor a többi úgyis jön magától.

F/41

2018. jan. 21. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok, de ő az első, akivel nincs tabu. fogalmam sincs, mi lesz ha végetér
2018. jan. 21. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, jól értem, hogy van partnered de már azon gondolkozol, hogy mi lesz akkor, ha nem lesz? Ez elég fura és szokatlan.
2018. jan. 21. 14:35
 7/7 A kérdező kommentje:
igen ... kissé aggódok.
2018. jan. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!