Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen helyzetben mit kell tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Nem az lesz a kérdés, amire az elején fogtok gondolni. A főnököm az öltözőben megfogta a fenekemet és közelebb húzott magához azzal a szándékkal, hogy legyen valami. Nem azon van a hangsúly, hogy a főnököm, mert olyan helyen dolgozunk, ahol nem hiszem, hogy ebből bármi probléma lenne. Meg tegyük fel, hogy én is szeretném. Csak annyi a bajom, hogy egyszerűen annyira nincs tapasztalatom ilyen téren, hogy fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom. Szóval ha egy fiú fogdossa egy lány fenekét, és közel húzza magához, akkor a lánynak ilyenkor mit kell csinálnia?

(Légyszi ne oltsatok szét, tényleg tapasztalatlan vagyok.)

2018. jan. 21. 01:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást, csak nem vagyunk kapcsolatban. Amúgy szerintem 19 évesen nem vagyok túl fiatal ehhez. De a te véleményed, tiszteletben tartom, nem foglak győzködni.
2018. jan. 22. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Rendben, tedd ahogy jónak látod :)
2018. jan. 22. 11:53
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
#10 Miért, ki mondja meg, hány éves kortól vagy "elég idős" ahhoz, hogy lefeküdj valakivel? :D Hagyjuk már. Amúgy is, inkább ebben a korban kalandozzon valaki, mint mikor már jön(ne) a családalapítás... Persze nem mondom, hogy nincs alsó határ, de 19 évesen szerintem mindenki el tudja dönteni, mit akar.
2018. jan. 22. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt írod nem vagy fiatal ehhez, de mégis itt kérdezed, hogy mit kéne csinálnod... Mindegy is, azóta sok idő eltelt. Mi történt? :)
2018. márc. 6. 22:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem fiatal vagyok, hanem tapasztalatlan. Szerintem nem azzal van a probléma, hogy 19 vagyok (lassan 20), mert akárhogy nézem, számok alapján nem vagyok túl fiatal a szexhez, felnőtt ember vagyok. Inkább azzal van a gond, hogy hiába vagyok felnőtt, ettől függetlenül még mindig nem vagyok túl tapasztalt. És nem arról van szó, hogy ne állnék készen rá (mint korábban írtam, nem vagyok szűz) lelkileg és/vagy testileg, csak szimplán béna vagyok és nem tudom, hogy mit kell csinálnom.

Egyébként nem feküdtünk le, de volt egy-két dolog, amit a pettinghez sorolnék, csak nem az ágyban, hanem az öltözőben. Bár már 2 hete semmi nem volt, nem tudom, hogy azért, mert csak nem dolgoztunk együtt, vagy amúgy se, de tapasztalatnak jó volt, én nem bántam meg.

2018. márc. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!