Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Szűz vagyok még vagy nem?
Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel pettingeltunk és megpróbálta betenni, pedig mondtam neki h nem szeretném még. Nem is igazán sikerült a dolog, csak épp hogy. A szuzhartyam sem szakadt át. De akk ez most mi? Szűz vagyok vagy nem?:/ 17/L2018. jan. 20. 21:42
1/5 anonim válasza:
Hát ha a szűzhártyád nem szakadt el akkor még szűznek számítasz
2/5 anonim válasza:
ha járt már farok a puncidban akkor már nem vagy szűz
3/5 anonim válasza:
Betette (még ha egy kicsit is) vagy sem? Ha igen, akkor nem vagy szűz, függetlenül, hogy megvan-e a szűzhártyád. Vannak olyan kirívó esetek is, amikor olyan rugalmas, hogy pl. szülésnél szakad el, de ugye azt a nőt se lehet szűznek nevezni..
Egyébként meg nem mindenki vérzik, és vannak olyanok is, akiknek nem fáj az első.
4/5 anonim válasza:
Ugyanez volt velem is, csak petting nélkül :'D... :/
5/5 anonim válasza:
volt benned farok? volt! átszakadt a szűzhártyád? nem!
de mivel volt benned farok ha még picit is akkor már nem vagy szűz :) szóval most már ezen ne aggódj a szüzességed elveszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!