Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális és általános, hogy felizgult állapotban nem csak?

Figyelt kérdés

Szal azt vettem észre, hogy a nők igazán felfokozott állapotban nem csak hüvelyi szinten tágulnak, hanem esküszöm az ánuszuk is sokkal tágabb lesz.

A mostani párom is, alapvetően nem vevő az análra, de tegnap kis borozás után ott kezdtünk, hogy 3! ujj.

Aztán ment is be a farkam.

Ráadásul élvezte is.

2018. jan. 20. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Felizgult állapotban az izmok elernyednek és sokkal lazábbak lesznek ez az oka annak is hogy sokak nem élvezik az anális közösülést, mert ha nincs megfelelő előjáték és nem lazulnak el.

Úgyhogy szerintem normális.

2018. jan. 20. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:
ezt már én is észrevettem hogy amikor a lányok ellazulnak teljesen, akkor mindkét helyre 2-3 ujjal tudom őket ujjazni és análban is sokkal több pózt vállalnak be mint amit bevallanak :D
2018. jan. 20. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
igen
2018. jan. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!