Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most miért is jó ha "nagy"?
Figyelt kérdés
Van a sztereotípia, hogy a lányok a nagy farkú pasikra hajtanak.
Nézem az itteni válaszokat, de egyre többször látom, hogy nem kevés lány egyáltalán nem is szereti, fáj, nem fér be, stb.
Engem elég nagy mérettel "áldott meg a sors", kaptam is miatta panaszt rendesen...
A kérdés, hogy akkor most miért is kell mindenkinek 25-től kezdődő farok?
2018. jan. 19. 18:17
1/10 anonim válasza:
EZ a menő, Valakinek ez kell
2018. jan. 19. 18:22
2/10 anonim válasza:
Mivel nem tudok elmenni hüvelyileg, nekem aztán mindegy, hogy 10 centis vagy 20. És mivel a legtöbb nő szintén nem tud, szerintem ők is így vannak vele. Ez a farokméret a férfiak mániája ugyanúgy, mint a nők esetében a mell. A legtöbb férfinek mindegy, mekkora, a nők csinálnak belőle nagy ügyet.
2018. jan. 19. 18:23
3/10 anonim válasza:
A nagy farokkal tudni kell bánni is. Nagyon jó érzés,amikor valakinek hatalmas szerszáma van(én már csak tudom,fekete pasim van), de az is igaz,hogy nem lehet csak úgy durr bele a közepébe. Itt sokkal fontosabb az előjáték és az ujjakkal a tágítás,utána pedig óvatosan kell berakni. Azután meg már mehet keményen,mert úgy a legjobb,de van ennek egy folyamata. Én is voltam olyan nagyfarkú pasival,akivel kínszenvedés volt,de pont azért mert nem volt meg a megfelelő bevezetés.
20l
2018. jan. 19. 18:25
4/10 anonim válasza:
Inkább jó vastag legyen és 15-18cm.
2018. jan. 19. 18:28
5/10 anonim válasza:
Ha az enyém 15_4-4,5cm-es lenne, már bőven elég lenne. Kisfarkúként tényleg egy selejt vagy a nők szemében. A megfelelő méret pedig ad egy egészséges önbizalmat, ami a nők 95%-nál sikerhez vezet, szemben egy pl 12_3,5cm-es kicsi és vékony csikkpénisszel, amivel csak szánalmat váltasz ki belőlük, meg persze azt hogy minél hamarabb megszabaduljanak tőled
2018. jan. 19. 18:45
6/10 anonim válasza:
3-ast inkább égessük el valami nemlétező istennek, mert nig gerrel hál.
2018. jan. 19. 19:13
7/10 anonim válasza:
Senkinek nem kell 25 cm-es farok, akik ezt mondták neked, szivattak. A nőknek az átlagos méret kell. Se nem kicsi, se nem nagy.
2018. jan. 19. 19:32
8/10 anonim válasza:
Máglyára a 3-assal! Éljen a rasszizmus, a gyűlölölet,még ha szart se tudunk a párjáról,csak annyit,hogy néger. Mit számít nekünk,hogy kivel van a 3-as? Nem is ismerjük,semmi közünk hozzá.
2018. jan. 19. 20:36
9/10 anonim válasza:
Szerintem sem jó a túl nagy.20 alatt mindenképp.Volt egy 22 -es vastagabb fajta mondjuk 19 évesen de folyton fájt.Most 31 és 17,18cm átlag vastagsággal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!