Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy szükségem van valakire a feleségem mellett, akivel intellektuálisan is jól tudom érezni magam. Nagyon elítélendő ez? 30f
Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 11:24
11/21 A kérdező kommentje:
#9 netes inkabb
2018. jan. 19. 12:28
12/21 anonim válasza:
minél vettél el egy nőt akivel intellektuálisan nem érzed jól magad? vagy beérted a szamárral, mert lusta voltál tovább kutatni???
13/21 anonim válasza:
Látszik, h nem az eszéért vetted el 😂
14/21 anonim válasza:
Elítélendő, igen.
Inkább válj el, és add meg a lehetőséget mindkettőtöknek, hogy találjátok meg a hozzátok illőt.
Még tűl fiatal vagy, hogy beleragadj egy rossz házasságba.
16/21 A kérdező kommentje:
Azert mert szeretem, szeret, szeretek vele lenni, osszebujni vele, fozocskezni vele, stb stb, de sokszor ugy erzem ez megsem eleg.
2018. jan. 19. 14:06
17/21 anonim válasza:
"Azert mert szeretem, szeret, szeretek vele lenni, osszebujni vele, fozocskezni vele, stb stb, de sokszor ugy erzem ez megsem eleg."
akkor nem őt kellett volna elvenned...
18/21 anonim válasza:
Azért vette el, mert jók voltak a mellei.
19/21 anonim válasza:
Ha szex is lesz, onnantól elítélendő. Márpedig gyanús,hogy lesz
20/21 anonim válasza:
Na EZÉRT nem szabad lejjebb adni az igényekből. Persze nincs tökéletes ember, de alapvető dolgokban, mint vérmérséklet, intellektus, érzelmi műveltség egyszerűen muszáj egyezni, mert ez lesz a vége, amit itt látunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!