Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire legális?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy huszonéves lánnyal egy ideje és mindketten elég pikáns célzásokat teszünk arra hogy miket csinálnánk kettesben egymással: ha mindketten beleegyezünk hogy küldünk egymásnak "olyan" fotókat, abból lehet bármilyen gond a későbbiekben?
Olyan képeket készítettem amiken csak a péniszem van és más semmi amiről kiderülne hogy én vagyok, ha esetleg fel is kerülne valahová, és izgat/kíváncsivá tesz a gondolata hogy vajon mit gondol majd róla, ugyanúgy az is hogy az ő nőiessége hogy is néz ki valójában :)
Ti hogyan küldenétek el neki?
Hallottatok már olyanról hogy emiatt bajba került valaki?
Segítségeteket köszönöm
2018. jan. 19. 02:25
2/5 anonim válasza:
Nincsen benne semmi illegális. Annyi, hogy olyat ne küldjetek egymásnak, amit bánná tök, ha egy 3. személy is lát és semmi baj nem lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen erre oda szeretnék figyelni hogy ne lehessek beazonosítható rajta (semmiképp se egészalakos fotó, mint amilyet elvileg pasik szoktak küldeni: tökös dolog, de naiv is egyszerre 😄) , valamint hogy mindketten közös nevezőn legyünk, és akkor történjen meg csak a képek cseréje ha mindketten szívesen csináljuk :)
2018. jan. 19. 02:39
4/5 Carragher_x válasza:
Naivan kérdezem, hogy nem lenne sokkal értelmesebb dolog találkozni vele és szexelni?:)
5/5 A kérdező kommentje:
Elég messze lakik és pillanatnyilag mindkettőnk elfoglalt, de igen, tervezzük a találkát, amint csak lehet :))
2018. jan. 19. 03:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!