Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a pasimnak, ha azt kérdezte, "mi tetszik a farkamon"? Jöhet vicces válasz is!
Figyelt kérdés
Az tetszik, hogy jól passzol a méretünk, neki átlagos, az én puncim szűk, így jó.
Ezt nem írom, mert túl egyszerű, átlagos.
Nem tudom, nem a farka miatt jöttem össze vele.
2018. jan. 18. 14:20
11/19 anonim válasza:
Ha ezekkel viccelődnél, én nem találnám olyan viccesnek..
12/19 anonim válasza:
Amúgy igen, könnyen megbánthatod.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem küldeném el neki a sértőeket.
2018. jan. 18. 16:05
14/19 anonim válasza:
Az "aranyos" szerintem elég vicces :D
15/19 anonim válasza:
"mi tetszik a farkamon"?
"minden"
kész
16/19 anonim válasza:
Kisbohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni 😀
17/19 anonim válasza:
Szerintem a mérettel nem igazán "illő" poénkodni.
Lehet, hogy látszólag érti a poént, de legbelül bánthatja és később meg ne csodálkozz ha esetleg nem áll fel neki vagy ilyesmi, emiatt
18/19 anonim válasza:
Megpróbálhatná a jelqing gyakorlatokat sokkal jobb lesz..mond neki hogy szép formás eres lesz tőle.De ne áruld el hogy kicsit hosszabb és vastagabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!