Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a rádióban hallottam hogy egy ferfinek répa szorult a seggebe. Mennyire általános ez hogy pasik ezt -azt dugnak fel maguknak?
Beteg dolog :)
Cikkben láttam, -nem tudom igaz vagy sem- valaki (ffi)egy csapággyal akart örömködni. Felhúzta, a farka beledagadt, lehúzni nem bírta. Balesetin kötött ki, de ott se volt egyszerű.
A csapágyacél elég kemény egy dolog...Fogászati valamilyen csiszolóval vágták át/le. Persze gondolom ott volt akkor vagy 30 emberke, karbantartók, tűzoltók stb... :D
Hetero pasiknak nem jut eszébe erről semmi homofób, mert 1. mert pontosan tudják a nemi identitásukat
2. mert volt részük már barátnő által csinált prosztata masszázsban.
Tehát kemény heteroként ha már van akkor ujjakkal...
Nem serteskent irom de számomra biztos hogy nem hetero az a pasi akinek effajta vágyai vannak.
Persze mondhatja bárki hogy ő aztán hetero, csak ez így nem igaz
Kérdező:
Szokták mondani, hogy ha csendben maradtál volna...
A homoszexualitás nem arról szól, hogy melyik idegvégződést ingerlik, hanem arról, hogy ugyan arra a nemű társra vágynak.
Te nagyon nagy fogalom zavarban szenvedsz, nem utolsó sorban homofób vagy.
Igaza van a kérdezőnek.
Hetero férfiként sosem ingerelném magam ott. Ha ingerlem magam, csak a farkamon teszem és csak lányokra, mint a kérdező.:D
Persze,persze....hetero vagy. Engem nem zavar....de azért én inkább továbbra is szeretnék olyan férfiakkal szexelni akiket inkább az én fenekem izgatja és nem az a vágya hogy a seggét toljam.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!