Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmonikus kapcsolat megőrzéséért egy nőnek milyen rendszerességgel célszerű szopni?
A harmonikus kapcsolat megőrzése nem az orális szex rendszerességén múlik. Ez egyéni preferencia kérdése. Én pl. nem igénylem, hogy ily örömökben részesítsenek, de más jellegű tevékenység kifejezetten jól esik.
A harmonikus kapcsolat jellemzője, hogy tudjuk mi az, amivel boldoggá tehetjük a partnerünket és azt adjuk neki olyan gyakran amilyen gyakran mindkét félnek jól esik.
Igazából valahol ildomos tudnia a hölgynek hogy a párjának ez ügyben mik az igényei. Van olyan férfi aki annyira nem igényli, olyat is ismerek aki meg határozottan nem szereti.
Pár havonta egy-egy meglepetésből eldurrantott cumi nagyon felvillanyozó tud lenni, olyanra gondolok, ami körön kívül esik, tehát nem a megszokott.
Egy ébresztőszopás, vagy beugrom utánad a zuhiba és lerántalak, stb, ezek nagyon jól tudnak esni, persze párhuzamosan alkalomadtán a nő is kapjon hasonló "figyelmet".
Ezek nem igények szerintem, csak egy kicsit kimozdítják az embert a rutinokból, amikbe nagyon bele lehet ám savanyodni.
Rendszeres főzés,mosás,takarítás,vasalás és inkább én szopom le őt rendszeresen.
34/F
Naponta kétszer, és legalább két naponta egy kis anál.
Ellenkező esetben ha félredug, egész biztosan a fejedhez vágja mindenki, hogy nem kapott meg mindent szexuális téren, ne is csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!